Tommy Sport  
   
   
     
  Copyright © 2008
Tommy Sport
 
     
  • Liikunta- ja virkistyspäivät
Ryhmässä toteutettavat työyhteisön liikuntapäivät ovat mukavia, rentoja, motivoivia ja sosiaalisia tapahtumia. Ne tarjoavat virkistävää yhdessäoloa hauskojen liikunta-aktiviteettien muodossa. Liikuntapäivän ei tarvitse olla pelkkää hikistä liikuntaa vaan se voidaan järjestää leppoisammaksi jolloin ohjelmassa on enemmän leikkejä, pelejä ja kilpailuja ja ohjelma on rennompaa. Päivät voidaan räätälöidä täysin teidän tarpeiden mukaan.
   
Kirkkovenesoutu
Erittäin hyvä vaihtoehto liikuntapäivään. Sosiaalinen ja hauska team-laji jossa jokaisen panos on korvaamaton. Vaatii sopivasti sitkeyttä ja yhteistyökykyä.
Kirkkovenesoutu
 
Lumikenkäily
Lumikenkäily sopii erityisesti raskaiden työpäivien ja stressaavan elämän vastapainoksi. Lumikengillä pääsee luonnon rauhaan johon eivät tiet, eivätkä polut vie. Retkillä ihaillaan upeista maisemista ja nautitaan talvisen luonnon rauhasta.
Lumikenkäily
 
Melonta
Melonta on upea kesäinen vaihtoehto nauttia luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta. Mikä onkaan parempaa kuin lipua vetten päällä merellä, järvellä tai joella kaukana pääkaupunkiseudun vilskeestä. Siellä sielu lepää!
Melonta
 
Retkiluistelu
Suomessa on yli 187 000 järveä ja maailman laajin saaristo. On loistava tapa laittaa luistimet jalkaan ja kiitää retkiluistellen tutustumassa ainutlaatuiseen luontoomme.
Retkiluistelu
 
Team pelit ja leikit
Pelaaminen ja leikkiminen rentouttaa arkisen aherruksen keskellä ja parantaa työyhteisön yhteenkuuluvuuden tunnetta. leikkimieliset kilpailut ovat hauskoja ja sopivat siksi erityisen hyvin liikuntapäiviin.
Team pelit ja leikit
 
Muita liikunta- ja virkistyspäivälajivaihtoehtoja

- Amazing Race kaupunkiseikkailu
- gps seikkailu
- erilaiset jumpat
- erilaiset lajikokeilut
- jousiammunta
- kalastus
- kuntonyrkkeily
- kuntotestit
- retkihenkisille esim maastopyörä-, melonta- ja lumikenkäretket.

 
Liikunta päivät
Unohtumaton päätös liikuntapäivälle on tunnelmallinen kotahetki. Riistakäristys, tikkupullat tai nokipannukahvit.. Kysy erilaisista ruokailu- ja tarjoiluvaihtoehdoista lisää. Suunnitellaan teille sopiva vaihtoehto yhdessä!
 
Supisuomalainen sauna talvella
Tietysti myös supisuomalainen sauna + talvella avantouinti on mahdollista järjestää päivän päätteeksi.
 
 
 

Liikunta- ja virkistyspäivät voidaan järjestää myös muille kuin työporukoille. Esimerkiksi järjestöille, kaveriporukoille, polttariohjelmaksi. Myös liikunnalliset syntymäpäivät hauskan ohjelman merkeissä jäävät taatusti kaikkien mieleen.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

 

 

 

 

 

 

 

 
     
Tommy Sport - Tommi Peiponen - Ratamotie 1 F 30 - 02620 Espoo
Puh: 050-351 0342 - Email: info(at)tommysport.fi
- Copyright © 2008Tommy Sport -